Author Topic: Для всіх, котрі любить кулінарією, однак злиться через хаос під час роботи в кухні вдома!  (Read 15 times)

BonnieDet

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Для всіх, котрі любить кулінарією, однак злиться через хаос під час роботи в кухні вдома!
Я просто не можу не відкрити вам смішною ситуацією, що виникла зі мене того самого тижня – уявіть собі!. Дочка захотіла, щоб як мама зробила дещо неймовірно красиве на великої події. Я, звісно ж, звичайно, розпочала шукати варіант у Google і.... Витратила аж одну з половиною години свого життя, мов зомбі із ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї здавалися надто заплутані, інші варіанти - зі справжніми дивними продуктами, ще кілька - із надмірною кількістю реклами. А раптом я мені спало на думку про цей порятунок портал і всього лише за п’ять хвилинок знайшла свою панацею - ідеальний вибір! Варіант був настільки настільки простим, що в результаті навіть юна 12-літня юна кулінарка змогла мені стати справжнім підручним. В результаті ми разом спекли неймовірний солодкий шедевр, що перетворився на справжнім прикрасою святкового столу. Вже сьогодні усі мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ви знайшла такий собі чудовий спосіб?"
Каталог рецептів