Author Topic: Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу  (Read 29 times)

Luciusgom

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу
Зізнаюся чесно, раніше я не могла збагнути, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки створював дискомфорт, додавав непотрібної масивності, і взагалі — для цього існують головні убори. Я захоплювалася куртками з хутряними комірами, здавалося, що це стильно і сучасно.

Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, коли парасолька, як на зло, зламалася, з улюбленим беретом, що зіпсувався. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. Згадуючи той вечір я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.

Наступного ж дня я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не натрапила на ідеальний варіант — комфортну, практичну і дуже елегантну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то заощадила б собі масу дискомфорту. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я розглядала різноманітні фасони, які могли б зацікавити й інших.

Відтоді моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від несподіваної спеки. І я радію щодня, маючи такий затишний захист від негоди.