Author Topic: Для людей, хто іноді обожнює експериментами на кухні, а злиться через бардак на кулінарії!  (Read 4 times)

LenoraCoiva

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Для людей, хто іноді обожнює експериментами на кухні, а злиться через бардак на кулінарії!
Я просто не можу не відкрити вам смішною ситуацією, яка трапилася зі мною того самого тижня – уявіть собі!. Дочка вимовила бажання, щоб ваша покірна слуга спекла один святкове на день народження. Я, звісно ж, авжеж, розпочала шукати рецепт серед кулінарних блогах і – уявіть!. Витратила аж одну з половиною години марних пошуків, блукаючи від ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї були надто для професіоналів, інші варіанти - з дивними інгредієнтами, треті - з купою реклами. Але як грім серед ясного неба ваша героїня згадала про цей порятунок ресурс і просто за 5 хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - ідеальний варіант! Варіант був так покроковим, що навіть моя 12-річна помічниця несподівано змогла мені взяти участь. Наприкінці ми разом зробили неймовірний кулінарну феєрію, і він виявився головним прикрасою свята. Тепер кожна мої тепер зацікавлені друзі питають: "На якому сайті ви вишукала настільки просто бомбезний рішення?"
Сайт рецептів babulkin.top