Author Topic: Для всіх, котрі полюбляє приготуванням страв, а втомлюється від невпорядкованість у приготу&  (Read 15 times)

Vivialal

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Для всіх, котрі полюбляє приготуванням страв, а втомлюється від невпорядкованість у приготуванні!
Я просто не можу не розповісти смішною ситуацією, що виникла у мене того самого тижня. Дочка захотіла, аби як кулінарний експерт приготувала щось неймовірно красиве на великої події. Я, авжеж, взялася переглядати врятувальну знахідку в інтернеті і.... Провела аж півтори години, і це ще щастя!, стрибаючи від сайту на другий сайт! Деякі рецепти здавалися занадто з багатоетапні, інші - із недоступними компонентами, треті - із купою банерів. Та ось як грім серед ясного неба я вспомнила про існування цей порятунок сайт та просто за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - прекрасний рішення! Ця знахідка виявився так зрозумілим, що навіть 12-річна юна кулінарка здолала своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті ми приготували ніби з журналу кулінарну феєрію, який виявився справжнім успіхом вечора. І ось вам результат кожна мої тепер зацікавлені подруги цікавляться: "Де ви відкрила такий просто бомбезний рішення?"
Каталог рецептів