Harta demonstroi rrugë të sugjeruara ideale për shëtitje, çiklizëm, biking malor dhe hipur në kalë në zonën e liqenit të Riachovo.

  • Version
  • 7 Download
  • 227.68 KB File Size
  • 1 File Count
  • June 9, 2020 Create Date
  • June 9, 2020 Last Updated
  • Download
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ_ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ_ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ_ΛΙΜΝΗΣ_ΡΙΑΧΟΒΟΥ.jpg
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ_ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ_ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ_ΛΙΜΝΗΣ_ΡΙΑΧΟΒΟΥ.jpg