FTESË

 

“Takimi i parë i Rrjetit POLYPHONIA”

 

Të nderuar anëtarë dhe palë të interesuara,

Ju ftojmë të na nderoni me praninë tuaj në

Takimi i parë i rrjetit POLYPHONIA

Të mërkurën, më 25 gusht 2021, duke filluar nga ora 12:00.

Prania juaj do të na gëzojë shumë.

 

Komuna e Pogonit

The Project is co-funded by the European Union and by National Funds of Greece & Albania